Середа
08.05.2024
01:33
Вітаю Вас Гість
RSS
 
Догляд за волоссям
Головна Реєстрація Вхід
»
Меню сайту

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 8

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2014 » Квітень » 6 » Як прискорити ріст волосся
23:19
Як прискорити ріст волосся

Ріст-волосся-Rist-volossya

Кожну представницю прекрасної статі цікавить питання, як же прискорити ріст волосся, адже довгі і здорові коси завжди притягували захоплені чоловічі погляди, причому мати такі коси на сьогоднішній день - це недозволена розкіш, у зв'язку з сучасною екологією і божевільним ритмом життя. Звичайно, якщо не допомагати волоссю рости, можна довго ходити зі стрижкою каре, тому починаємо курс по оздоровленню кіс і по прискоренню їх зростання.

 

Перш за все, необхідно запам'ятати, що на ріст і здоров'я кіс впливає величезна кількість чинниківспосіб життя, екологія, частота фарбування, причому неправильний спосіб життя, постійні стреси і нервові зриви, куріння, неправильне харчування, вживання алкоголю, висвітлення кіс і часте фарбування негативно позначається на здоров'ю кіс. Отже, якщо ви бажаєте, щоб коси швидко росли, та ще були міцними, і здоровими, лікування необхідно почати зі зміни власного стилю життя, інакше ваше лікування не дасть жодних результатів.

 

Погодьтеся, коси ростуть зсередини, відповідно, і лікування необхідно починати зсередини, повністю виключивши зі свого життя фактори, які можуть посилити ріст. Також, слід знати, що нормальним ростом вважається один - два сантиметри на місяць, якщо коси ростуть повільніше, значить, вони пошкоджені. А ще, здоровим харчуванням, спортом і міцним сном можете прискорити ріст волосся до трьох сантиметрів у місяць.

 

Як прискорити ріст волосся народними засобами

Отже, як завжди на допомогу жіночій красі приходить матінка - природа, дійсно, ріст волосся можна прискорити за допомогою народних засобів, до того ж, вони містять тільки натуральні речовини, тому нашкодити волоссю ніяк не зможуть, так що подібним чином можна лікувати коси хоч кожен день.

1. Найефективнішим засобом, що стимулює ріст волосся є пекучий червоний перець, який прискорює кровообіг, тим самим «розворушуючи» волосяні цибулини. Приготуйте наступну настоянку: візьміть кілька плодів гіркого червоного перцю і дрібно поріжте. Потім залийте медичним спиртом і дайте настоятися буквально півгодини, потім ложку цієї настоянки змішайте з касторовою олією і втирайте в шкіру голови, поки не відчуєте легке печіння, після цього добре все промийте.

2. Не поступається перцю і звичайна реп'яхова олія, яка продається в будь-якій аптеці, це масло необхідно втерти у коріння кіс, потім обгорнути голову рушником (теплим) і залишити наПрискорення-росту-волосся-Pryskorennya-rostu-volossya кілька годин.

3. Якщо ви плануєте ввечері залишитися вдома, можна зробити ще одну ефективну настоянку: необхідно нарізати дуже дрібно цибулю і залити його спиртом, дати настоятися кілька годин, а потім втерти в коріння кіс.

4. Велика кількість лікарських рослин відмінно стимулюють ріст волосся і роблять їх гладкими і слухняними. Досить зробити відвар з цих трав і два рази на тиждень полоскати цим відваром коси. До таких трав відносяться: корінь лопуха, ромашка, квіти календули, трава льонку (Льонок звичайний). Можна приготувати чудодійний відвар: необхідно взяти в рівній кількості квітки календули, корінь лопуха, шишки хмелю, все це залити 1-м літром води, закип’ятити і кип'ятити десять хвилин. Отриманий відвар разом із рослинами необхідно втерти в шкіру голови.

 

Які використовувати маски щоб прискорити ріст волосся

1. Необхідно змішати столову ложку гірчиці, дві столові ложки оливкової оливи, а потім залити склянкою кефіру, все добре перемішати і це все нанести на коси як мінімум на півгодини - це відмінна маска стимулююча ріст волосся, гірчиця розворушить волосяні цибулини, а кефір захистить їх від пересихання.

2. Найвідоміша і ефективна маска робиться таким чином: змішайте два сирих яйця і ложку меду, нанесіть на волосся, потім обмотайте голову целофаном і рушником для створення парникового ефекту. Все - залишаємо на годину, потім змиваємо. За бажанням в цю маску можна додати сік з алое або потерту цибулину.

3. Змішайте тридцять грамів дріжджів і дві ложки перцевої горілки, все це перемішайте і нанесіть на коси, на двадцяти хвилин, попередньо закутавши голову теплим рушником.

4. Для приготування наступної маски вам знадобляться: сире яйце, рицинова олія (дві великі ложки), трохи звичайного оцту і чайна ложка гліцерину.Все це необхідно перемішати до отримання однорідної консистенції,втерти в коріння кіс і укутати голову, через годину змити.

5. Якщо у вас немає часу робити маски в домашніх умовах, ви можете скористатися тими, які пропонують фахівці в області дерматології та косметології. Головне, звертайте увагу на склад таких масок - в них повинні бути присутніми витяжки із лікарських рослин та міститися якомога менше хімічних речовин.

 

Які використовувати спеціальні засоби щоб прискорити ріст волосся

1. Тоніки для росту волосся - це спеціальні лікарські та косметичні препарати, які складаються Стимулювання-росту-волосся-Stymulyuvannya-rostu-volossyaз спирту та витяжок із лікарських рослин. Такі тоніки не вимагають змивання, і наносяться вони на волосся тільки після миття і використання бальзаму. Найчастіше виготовляються у вигляді спрею (величезний плюс - для кожного типу кіс свій спрей).

2. Вітаміни - відмінний та ефективний засіб, наші коси, також як і наш організм, потребують вітамінів. Такі вітаміни продаються в ампулах в спеціалізованих магазинах або аптеках, і їх можна як втирати в шкіру голови, так і вколювати (Таке вколювання називається мезотерапією, і проводять його в будь-якому косметичному салоні).

3. Бальзами і кондиціонери, звичайно ж, із засобів по догляду за кісьми, існують ті, дія яких спрямована безпосередньо щоб стимулювати ріст волосся. Однак, необхідно пам'ятати те, що такі косметичні засоби слід використовувати в комплексі з іншими дієвими способами.

 

Отже, повільний ріст волосся - це проблема практично кожної представниці прекрасної статі, проте, якщо використовувати засоби для стимулювання росту кіс в комплексі, можна за короткий проміжок часу добитися приголомшливого результату. Головне - здоровий спосіб життя і повна впевненість у тому, що ви найкрасивіша на всій планеті!

 

Переглядів: 912 | Додав: Ani4ka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Поліна  
0
Я нікотинову кислоту втирала і вітамін В12. І Альпента курсом в один місяць, щоб поліпшити стан волосся і прискорити його зріст. Я обожнюю цей комплекс. З ним моє волосся стало в рази краще виглядати.

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу

Пошук

Календар
«  Квітень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Архів записів

Друзі сайту